Calcifer's
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Calcifer's

Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Ranskispojan nivel-, vatsa- ja iho-ongelmia

2 posters

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

milander

milander
1 viesti kirjoitettu!
1 viesti kirjoitettu!

Hei

Olen aina saanut todella hyviä neuvoja tätä kautta, joten yritän tälläkin kertaa. Eli, kyseessä joulukuussa 2011 syntynyt ranskisuros, jonka kanssa ollaan barfaattu pennusta asti.

Valitettavasti keväällä 2013 todettiin vakavia kasvuhäiriöitä, luksaatiota takapolvissa ja näiden takia todennäköisesti enemmän tai vähemmän kroonista kipua takajalkojen nilkkojen seudulta, nuolii näitä. Olemme saaneet hyvää apua raakaruokintaystävälliseltä eläinlääkäriltä, joka säännöllisesti antaa akupunktiota, osteopatiaa ja laserhoitoa. Hän on myös suositellut Nutrolin Nivel-öljyä ja niveliä. Näillä ollaan voitu hyvin.

Marraskuussa 2013 yhtäkkiä on putkahtanut esiin kaikenlaisia uusia oireita: kuuden viikon sisällä meillä on ollut kaksi melkein viikonmittaista oksennus-ripulitautia, lisäksi pieni patti ihon alla, joka patin poistuttua on jäänyt karvattomaksi läiskäksi, furunkeli etujalan sormien välissä, punaisia anturoita ja ärtyneet korvat.

Joulukuu 2013: Etenkin karvattoman läiskän takia kävimme ihotautilääkärillä, joka mikroskooppitutkinnan jälkeen totesi tämän paikalliseksi sikaripunkkitartunnaksi. Kaikki muut oireet huomioonottaen EL oletti, että yhtäkkiset oireet ehkä johtuvat jostakin samasta tekijästä: allergia, ruoka-aineyliherkkyys tai muusta johtuva madaltunut sietokykyisyys.

EL suositteli eliminaatiodieettiä vahvan ruoka-aineyliherkkyysepäilyksen takia, nauta olisi yleisin syy. EL suhtautui hyvin BARFaukseen ja siihen, että tämä koira periaatteessa on syönyt ihan kaikkea (kuitenkin viljoja ja maitituotteita välttäen). Kun mainitsin, että hiljakkoin olimme saaneet hyvää luomunautaa ja vatsaoireiden takia olin syöttänyt myös erityisen paljon naudanmahaa, niin päätimme ensiksi jättää kaiken naudan pois muutamaksi viikoksi. Sitten katsotaan, jos joudumme kunnon eliminaatiodieetille.

Kysymys: Miten syöttäisin/hoitaisin parhaiten "nivelrikkoisen" ruoka-aineherkän koiran kokonaan ilman nautaa, mutta niin, että se kuitenkin saa kaikki tarvitsemansa? C-, D-vitamiinit, merilevä, öljyt, ym?

lorenasager


1 viesti kirjoitettu!
1 viesti kirjoitettu!

on todella ahdistavaa omistaa koira joka sairastaa aina kuten sinun koirasi... Tunnen vain perus hoidot tavallisiin sairauksiin mutta luulen, että tämä vaatii asiantuntijaa.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa