Calcifer's
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Calcifer's

Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Opi ymmärtämään koiraasi - Koirakuuntelun peruskurssi 17.-18.5.

2 posters

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

Koirakoulu Roo


10 viestiä kirjoitettu!
10 viestiä kirjoitettu!

Vielä ehtii ilmoittautua  Smile !

Opi ymmärtämään koiraasi – opit ymmärtämään kaikkia koiria

Jan Fennellin lempeästä ja koiria kunnioittavasta Amichien Bonding – metodista järjestetään ensimmäistä kertaa peruskurssi Suomessa.

Jan Fennellin koiria kunnioittavan metodin avulla voit vapauttaa koirasi stressistä ja löytää tasapainon jokapäiväiseen arkeen koirasi kanssa. Jan Fennell loi hevoskuiskaaja Monty Robertsin inspiroimana koiria kunnioittavan Amichien Bonding- metodin, jossa koiran kanssa kommunikoidaan hiljaisin signaalein eli hyödyntäen koiran vaistonvaraista elekieltä. Tiukan käskyttämisen sijaan, koiraan voi luoda luottamussuhteen ja koiranomistaja voi oppia ymmärtämään koiraansa. Metodi on yksinkertainen ja harvinaisen tehokas. Vaikeimmissakaan tilanteissa ei ole tarvetta turvautua koiran alistamiseen tai voimakeinoihin. 

Amichien Bonding – peruskurssilla sinulle muodostuu syvällinen ymmärrys koiran käyttäytymisestä ja tavasta kommunikoida kanssamme. Ruotsissa koirakuuntelijana toimiva Mervi Kärki avaa mistä koiran kanssa kohdattavissa ongelmissa on kysymys ja miten ne ovat ratkaistavissa kommunikoimalla koiran kanssa sen ymmärtämällä kielellä. Kurssilla tarkastellaan koiran psykologiaa, käyttäytymismalleja sekä vaistoja. Amichien Bonding-metodi käydään läpi hyvin tarkalla tasolla yleisten ongelmatilanteiden avulla. Monia erilaisia ongelmakäyttäytymisesimerkkejä puretaan auki myös keskustellen sekä tehtävien muodossa.

Opit kurssilla miten koiran ei-toivotusta käytöksestä voi päästä eroon lempeästi ja saada koira toimimaan yhteistyössä kanssasi ilman pakotteita, kunnioittaen sen omaa vapaata tahtoa. Lupaamme, että tulet näkemään koirasi jatkossa aivan uudessa valossa.

Kurssi on tarkoitettu kaikille koiranomistajille tai koiria työssään kohtaaville, jotka haluavat syventyä oppimaan miten koirien kanssa kommunikoidaan niiden ymmärtämällä kielellä.

Kurssin suorittamisen jälkeen opiskelijat saavat todistuksen kurssin suorittamisesta ja ennen kaikkea kyvyn ymmärtää ihmisen parasta ystävää ihan uudella tavalla.

Kurssikielenä on englanti. Autamme osallistujia esittämään kysymyksensä englanniksi.
Kurssille ei oteta koiria mukaan.

Kouluttaja: Mervi Kärki, www.hundinspiration.se


Maksu ja peruutusehdot

Kurssin hinta on 600 eur, joka sisältää myös lounaan ja kahvit molempina kurssipäivinä. Vahvistat paikkasi kurssilla maksamalla varausmaksun 100 eur ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova ja emme voi valitettavasti palauttaa varausmaksua (100 eur) mahdollisen peruutuksen sattuessa.

Lisätiedot:

Koirakuuntelija Mari Koskinen
Koirakuuntelija@hotmail.fi
Puh. 050-388 3875
www.koirakuuntelija.fi

Koirakuuntelija Maarit Kallio, Koirakoulu Roo
Koirakouluroo@gmail.com
Puh. 0400-487 039
www.koirakouluroo.com

rennawilkerson


1 viesti kirjoitettu!
1 viesti kirjoitettu!

Kyllä, on tärkeintä että ymmärrät koiriasi ja koulutat heidät oikein..

http://www.netti-casino.co/

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa