Calcifer's
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Calcifer's

Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Back on track hoitava loimi

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Back on track hoitava loimi Empty Back on track hoitava loimi Pe 21 Marras 2008 - 11:38

Riikka Lahti

Riikka Lahti
Admin
Admin

Back on track on koiran lihaksistoa ja niveliä hoitava loimi. Kun kuulin tästä ekaa kertaa, ajattelin itsekseni että humpuukkia! Että ei sillä voi olla mitään muuta vaikutusta kun koirkeintaan lämpö.. Mutta sitten kun näki tuttavien koirilla vaikutuksen niin pitihän sitä koittaa myös Lindalle, ja toimiihan se Wink . Ei se Lindan ongelmia ole poistanut mutta kylläkin helpottanut. Eli suosittelen lämpimästi. Tässä vielä listätietoja jotka on otettu sivustolta http://www.backontrack.nu/shownode.php?id=1961 :

Yhdistämällä ikivanhaa kiinalaista terveydenhoitokokemusta, nykyaikaisia tieteellisiä menetelmiä ja hyvää tekstiilien valmistustaitoa olemme onnistuneet kehittämään ainutlaatuiset Back on Track-tuotteemme. Tuloksena on polyester/polypropyleenikangas, johon on lisätty keraamista jauhetta. Kankaan keraaminen osuus heijastaa kehonlämpöä takaisin infrapunasäteilyn muodossa.
Infrapunasäteilyllä on todettu olevan kipua lievittävä vaikutus, lämpö vähentää lihasjännityksiä ja parantaa verenkiertoa. Jännittyneet lihakset rentoutuvat ja paranemisprosessi nopeutuu nivelissä ja lihaksissa.


Kliinisiä tutkimuksia tuotteesta on tehty myös. Tutkimuksesta lisää täällä: http://www.backontrack.nu/shownode.php?id=1224

http://www.calcifers.net

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa